UUTISET
11.06.2015

Ehdokkaat Suomen parhaaksi poliittiseksi blogiksi ja blogitekstiksi on valittu

Suomen paras poliittinen blogi -kilpailun short-lista on julkistettu tänään 10.6.2015. Ehdokkaat Suomen parhaaksi poliittiseksi blogiksi ovat: Arto Luukkanen, Demokratian voimavirrat ja Lilja Tamminen. Kolmen kärki parhaaksi poliittiseksi blogitekstiksi puolestaan on: Oppositiojohtaja Soinin puheenvuoro ministeri Timo Soinille (Dimitri Qvintus), Poliitikot ovat uhka demokratialle (Demokratian voimavirrat) ja Ruskea yksinhuoltajatyttö (Ruskeat tytöt).

Kilpailuun ilmoittautui 17 blogia ja 13 blogitekstiä, joiden lisäksi tuomaristo nosti kilpailuun 3 blogia ja 4 tekstiä ilmoittautuneiden ulkopuolelta. Voittajablogi ja -teksti julkistetaan Porin SuomiAreenassa Torilavalla 15.7. klo 14.30.

Suomen parhaan poliittisen blogin valitsee tuomaristo, jonka jäseninä ovat politiikan ja median vaikuttaja Lasse Lehtinen, Suomen Kuvalehden ja Kanacan päätoimittaja Ville Pernaa, toimittaja-kirjailija Reetta Räty, ProComin toimitusjohtaja Elina Melgin sekä Manifeston politiikan asiantuntija Eero Iloniemi.

Tuomaristo arvioi blogeja ja blogitekstejä ensisijaisesti niiden sisällöllisen kiinnostavuuden, ajankohtaisuuden ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden perusteella. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota myös blogien aktiivisuuteen sekä vuorovaikutuksen määrään. Voittajan valitsemisessa ratkaisevinta on toimiva ja mielenkiintoinen kokonaisuus.

Kilpailu toteutetaan ensimmäistä kertaa ja sen järjestävät yhteistyössä viestintätoimisto Manifesto ja ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry.

Lisätietoja:

Eero Iloniemi, politiikan asiantuntija, Manifesto
puh. 050 380 9441, eero.iloniemi@manifesto.fi
www.suomenparaspoliittinenblogi.fi

 
Kilpailun järjestää viestintätoimisto Manifesto yhteistyössä Procom - Viestinnän ammattilaiset ry:n kanssa.